SamsøFærgen: Hou-Sælvig – færger til Samsø

SamsøFærgen sejler på to ruter mellem Samsø og det øvrige Danmark: Dels fra Hou syd for Odder til Sælvig på det vestlige Samsø, og dels fra Kalundborg til Kolby Kås på den sydlige del af Kattegatøen. Overfartstiden fra Hou til Sælvig er 1 time og 15 minutter. Der er seks til syv daglige afgange begge veje.

Pakkerejser med færge, ophold og oplevelser på Samsø
Book færgebillet fra Hou til Samsø

Der er typisk syv daglige afgange året rundt fra Hou i Østjylland til Sælvig på Samsø. Første afgang er kl. 7.00 og herefter er der afgang kl. 9.30, kl. 12.00, kl. 14.30, kl. 17.00, kl. 19.30. Sidste afgang er kl. 22.15. På lørdage og søndage i vinterhalvåret sejles den tidlige afgang kl. 7.00 ikke. I højsæsonen om sommeren er der desuden en afgang fra Hou kl. 0.45. Afgangstiderne omkring højtiderne er anderledes. De præcise afgangstider vil fremgå ved online booking.

SamsøFærgen sejler hele året rundt på ruten mellem Hou og Samsø og på ruten mellem Kalundborg og Samsø. Om sommeren og især omkring Samsø Festival i juli er det klogt at reservere plads på forhånd.

Færgen på ruten er Kanhave, der sejler fra Hou til Sælvig. Færgen blev indsat i 2009 og den har plads til 86 personbiler, når den er fuldt lastet.

SamsøFærgen
Havnegade, Hou
8300 Odder

SamsøFærgen: Hou-Samsø
Hou – Sælvig, Samsø
Sejltid: 1 time
Mødetid: 10 minutter før afgang

Book færgebillet fra Hou til Samsø
Pakkerejser med færge, ophold og oplevelser på Samsø

Pladsreservation pr. telefon:
Telefon: 70 23 90 30

Andre færger til Samsø:
Kalundborg – Kolby Kås, Samsø

Af Henrik Lange, Highways.dk