DFDS Seaways: København-Oslo – færger til Norge

DFDS’ rute fra København til Oslo er en klassiker. Hver dag kl. 16.30 sejler enten Crown of Scandinavia eller Pearl of Scandinavia afsted fra København mod den norske hovedstad med ankomst næste morgen kl. 9.45. Højdepunktet er turen ind gennem Oslo Fjorden med udsigt til den norske skærgård.

Online booking København-Oslo via Aferry:

 
Info on the Copenhagen-Oslo ferry in English

En tur med Oslobåden er meget andet end bare transport. DFDS kæler for kunderne, og du kan både gå til vinsmagning i vinbaren, tage en dukkert i poolen, gå på kasino, høre koncerter på udvalgte afgange eller nyde god mad i en af de mange restauranter ombord, mens de yngste går på skattejagt.

I september 2004 forlod Olsobåden for sidste gang Kvæsthusbroen i København, og flyttede anløbsplads til den nyanlagte færgeterminal i Københavns Nordhavn. Samtidig har DFDS givet de to færger, Crown og Pearl of Scandinavia en ansigtsløftning, så de nu fremstår endnu mere indbydende.

Afgangstider København-Oslo:
Afgang dagligt alle ugens dage kl. 16.30

Ovenstående afgangstider gælder hele året rundt.
Highways.dk tager forbehold for ændrede afgangstider.

DFDS Seaways: København – Oslo
Afgang kl. 16.30 alle ugens dage fra København og Oslo
Mødetid: Senest 1 time før afgang for både gående passagerer og bilister
Sejltid: Cirka 16 timer og 30 minutter

DFDS Seaways, Terminalen i Nordhavn, København:
Dampfærgevej 30
2100 København Ø

Online booking København-Oslo via Aferry:

 
Overnatning i Norge:
Book et hotel i Oslo

Vigtig info om online booking:
Online booking af færgebilletter til DFDS Seaways København-Oslo rute sker via det engelske firma Aferry’s reservations system. Prisen afregnes i enten danske kroner eller i euro. Der kan bookes billetter helt frem til et par timer før afgang. Highways.dk har således ikke noget med selve reservations processen at gøre og kan ikke yde support.

Tekst: Henrik Lange, Highways.dk