Mols-Linien: Odden-Århus – færger til Århus

Med Mols-Liniens rute fra Odden (Sjællands Odde) til Århus kan du sejle direkte fra Sjælland til den jyske hovedstad på en god times tid. Turen med en af Mols-Linien’s katamaranfærger tager 70 minutter. Det er færgerne KatExpress 1 og det nybyggede søsterskib KatExpress 2, der blev indsat i maj 2013, som står for sejladsen mellem Odden og Århus.

Info on the Odden-Aarhus ferry in English
Hoteller og overnatning i Århus

Der er afgang fra Sjællands Odde mod Århus op mod otte gange i døgnet, dog kun syv gange lørdag-søndag. Der er flest afgange om morgenen og sidst på eftermiddagen mandag til torsdag med første afgang 7.30. Fredag, lørdag og søndags afgangene ligger typisk efter middag. Sidste afgang mandag til fredag er kl. 20.15, lørdag 19.15 og søndag 20.45. Highways tager forbehold for ændrede afgangstider.

I efteråret 2013 åbnede den nye motortrafikvej på Hovedvej 21 mellem Holbæk og Vig på Sjælland, og det har bragt transporttiden mellem hovedstadsområdet og Sjællands Odde ned på en god times tid – hvis ikke Holbækmotorvejen driller.

Mols-Linien indsatte i maj 2013 den nye katamaranfærge KatExpress2 på ruten mellem Sjællands Odde og Århus. KatExpress 2 er søsterskib til KatExpress 1, der blev indsat i 2012. Begge skibe tager turen over Kattegat på 70 minutter. Hvis du ikke vil sejle, må du alternativt via Storebæltbroen.

Mols-Linien: Sjællands Odde – Århus
Sejltid: 70 minutter
Mødetid: Senest 15 minutter før afgang

Mols-Linien’s færgeleje på Odden
Odden Færgehavn
Oddenvej 388
4583 Sjællands Odde

Pladsreservation pr. telefon:
Telefon: 70 10 14 18

Info om Mols-Liniens afgange fra Århus til Odden
Hoteller og overnatning i Århus

Andre færger fra Sjælland til Jylland:
Sjællands Odde – Ebeltoft

Tekst: Henrik Lange, Highways.dk
Foto: Mols-Linien

Comments

 1. Hanne Rørbech says:

  Hvad er afgangstiderne i morgen fredag fra Odden havn til Århus omkring kl 16 ? Vi er en bil med 4 passagerer. M.v.h. Hanne E Rørbech

 2. Jette Prip says:

  Kan du sende mig en sejlplan fra Århus til Sjællands Odde – jeg skal bruge afgangstider lørdag d. 23/11-13 kl. ca. 9.00. Vh Jette

  • Hej Jette, alle henvendelser vedrørerende afgangstider, priser og lignende skal rettes direkte til Mols-Linien på telefon 70 10 14 18. Jeg har desværre ikke mulighed for at hjælpe.

 3. Henrik Storck says:

  Hej Henrik! Sejler færgen efter planen i dag, fredag d. 6. december? På forhånd tak // Henrik

 4. Majken Kramer says:

  Hej, kan man få en stol transporteret med over uden passager, og hvad vil det i så fald koste?

  • Hej Majken, alle henvendelser vedrørende afgangstider, priser og andre forespørgsler skal rettes direkte til Mols-Linien på telefon 70 10 14 18. Jeg kender ikke svaret på dit spørgsmål.