Ærøfærgerne: Svendborg-Ærøskøbing – færger til Ærø

Rederiet Ærøfærgerne A/S sejler på tre ruter i det sydfynske øhav. Den mest populære rute er turen fra Svendborg til Ærøskøbing, hvor der sejles fra henholdvis Ærø og Svendborg næsten hver time fra tidlig morgen til sen aften.

Det er færgerne Ærøskøbing og Mastal, der sejler på ruten, begge bygget i 1999. Marstal færgen kom til ruten i 2013, efter at Ærøfærgerne indstillede ruten mellem Rudkøbing på Langeland og Marstal på Ærø. Sejlturen ud gennem Svendborgsund er i øvrigt en meget smuk tur, hvor man blandt andet sejler forbi de sydfynske smøåer Skarø, Drejø og Hjortø.

Der er afgang fra Svendborg til Ærøskøbing på minut 15 fra kl. 6.15 til kl. 19.15 på hverdage. Dog er der ingen afgange kl. 8.15, 11.15, 14.15 og kl. 17.15. Sidste afgang fra Svendborg er kl. 22.15. Lørdage og søndage er første afgang kl. 9.15. Ellers er sejlplanen identisk med antallet af afgange på hverdage.

Book færgebillet fra Svendborg til Ærøskøbing

Ærøfærgerne: Svendborg – Ærøskøbing
Sejltid: 1 time 15 minutter
Mødetid: 10 minutter før afgang

Pladsreservation pr. telefon:
Telefon: 62 52 40 00

Andre færger til Ærø:
Faaborg – Søby, Ærø
Fynshav, Als – Søby, Ærø

Tekst: Henrik Lange, Highways.dk

Comments

  1. Elisabeth Antonsen says:

    Til orientering, så sejles der flere afgange end hver tredje time på Ærøskøbing-Svendborg.
    En opdatering vil derfor være rigtig nyttig.

    • Hej Elisabeth, tak for din feedback. Jeg har nu rettet beskrivelsen, så den passer til de faktisk forhold – efter at ruten mellem Rudkøbing og Marstal lukkede tidligere i år.